Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Demetevler mahallesinde bulunan emekletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah allıkıyoruz.

Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş olabilir ve sair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri kabil, biz bile sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our site you emanet disable tracking in your browser here:

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna düzenınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kapının bedii yapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak bayağıda ülke alan illere iş vermekteyiz.

Yangın Kapısı taban amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri örgülırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma belirtik kuruluşlarda 120cm, mürtefi katlı daire binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Bu doğrultuda ülke de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page